fbpx

Revisor Horsens

Spar over 50% i forhold til de store revisionshuse i Horsens. 
Få en lokal revisor til faste lave priser.

Ring til os på 70 20 90 20
Eller udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af en revisor

Din lokale revisor i Horsens

Der er mange gode grunde til at vælge en lokal revisor. Vælger du en revisor i Horsens via Regnskab.dk får du en professionel revisor og lokal sparringspartner til konkurrencedygtige priser. Udover at du får en lokal revisor i Horsens, får du også en strategisk samarbejdspartner, som løbende rådgiver din virksomhed, både forretningsmæssigt og skattemæssigt. 

Regnskab.dk er din revisor i Horsens

Regnskab.dk er din digitale revisor med base i Horsens. Regnskab.dk har blandt andet specialiseret sig i at levere regnskabsservice og revision af højeste kvalitet, til overkommelige priser. Læs mere om vores ydelser herunder, eller ring til os på 70 20 90 20, for at høre mere.

Regnskab.dk består af et team af professionelle og erfarne medarbejdere, revisorer og bogholdere, med viden og ekspertise inden for mange forskellige brancher. Vi håndtere årsregnskaber, lønhåndtering, skatteberegning, revisionserklæring, den nye bogføringslov og meget andet. Se den fulde liste længere nede på siden.

Regnskab der lever op til bogføringsloven

Er du det mindste i tvivl om hvorvidt dit regnskabsmateriale lever op til de skærpede krav i bogføringsloven, er det en god ide at vælge en revisor i Horsens via Regnskab.dk. Vi sørger for at dit regnskab er helt up to date og lever op til de skærpede krav i den nye bogføringslov.

Konkurrencedygtige priser på revision i Horsens

Uanset hvilken revisor du vælger er det en god ide at kigge på prisen. Hos Regnskab.dk får du en vifte af muligheder for blandt andet, lønhåndtering, årsregnskab, skatteberegning og meget andet. Prisen afhænger af de ydelser du vælger at benytte. Uanset hvilke ydelser du vælger kan du være sikker på at prisen absolut er konkurrencedygtig. Hos Regnskab.dk stræber vi efter at holde priserne nede uden, at gå på kompromis med kvaliteten.

Revisor Priser

Beregn din pris på revisorhjælp

Vi tilbyder en lang række revisor ydelser

Små og mellemstore virksomheder kan nemt have kæmpe store regnskabsbyrder. Hos Regnskab.dk tilbyder vi dig at lette byrden, enten helt eller dele af den, så du kan få tid og overskud til det som i virkeligheden interessere dig.

Står din virksomhed og mangler hjælp til en af følgende ydelser, er Regnskab.dk det rette valg.

 • Udarbejdelse af årsregnskab for ApS og enkeltmandsvirksomhed.
 • Håndtering af bogholderi, herunder bogføring, moms og bankafstemning.
 • Opgørelse af lønsumsafgift og indberetning.
 • International moms indberetning.
 • Lønindberetning.
 • Indberetning af selskabsskat.
 • Indberetning af oplysningsskema.
 • Sparring og rådgivning om dit regnskab og økonomi.
 • Lukning af selskab og enkeltmandsvirksomhed.
 • Genoptagelse af ApS under tvangsopløsning.
 • Revisorerklæringer.
 • Råd og vejledning omkring den nye bogføringslov.

Skal du eksempelvis have hjælp til dit årsregnskab, sparer du mere end 50% på revisorhonoraret, når du vælger Regnskab.dk.
Fra 2.995 kr. ekskl. moms udarbejder vi din virksomheds årsregnskab, inklusiv alle pligtige indberetninger.

Er det derimod det daglige bogholderi din virksomhed har brug for hjælp til, kan Regnskab.dk i Horsens tilbyde jer en bogføringsaftale fra 499 kr. ekskl. moms pr. måned. Vælger du denne løsning, står vi for alt, lige fra bogføring i din virksomhed, til bankafstemning og momsindberetninger.

Lønadministration er en tung byrde for mange virksomheder. Vælger du Regnskab.dk i Horsens kan vi tilbyde en fullservice lønadministration for 99 kroner pr. lønseddel, hvor du slipper for alt besværet med lønadministrationen. Vi håndterer hele din virksomheds lønadministration, inklusiv indberetninger og refusionshåndtering.

Har din virksomhed et større behov, med flere delelementer, kan du læse mere om vores pakkeløsninger her