Effektiv og prisvenlig bogføring

Få en effektiv og erfaren revisor til at klarer din bogføring og dit regnskab – til fast lav pris uden binding.

Overlad bogholderiet til os, og få et regnskab der altid er i orden, og hvor alle tidsfrister og deadlines for indberetninger overholdes.

e-conomic Regnskabsprogram
Billy Regnskabsprogram
Dinero Regnskabsprogram
Uniconta Regnskabsprogram

Bogføringspriser

Iværksætteren

Til iværksætteren med op til 400 bilag pr. år.
kr. 399 pr. måned
 • Bogføring op til 400 bilag pr. år
 • Bankafstemning
 • Moms / lønsumsopgørelse
 • Moms / lønsumsindberetning
 • Gratis regnskabsprogram
 • Fri mail og telefonsupport **

Den etablerede

Til den etablerede med op til 800 bilag pr. år.
kr. 798,- pr. måned
 • Bogføring op til 800 bilag pr. år
 • Bankafstemning
 • Moms / lønsumsopgørelse
 • Moms / lønsumsindberetning
 • Gratis regnskabsprogram
 • Fri mail og telefonsupport **

Få hjælp til bogføring

Effektivitet gør bogføringen billig

Bogføring behøver ikke at være omkostningstung. Vores arbejdsgange gør, at vi kan tilbyde en omkostningseffektiv måde, at håndtere din bogføring på.

Fast pris uden binding

Vores bogføringshjælp inkluderer bogføring af bilag, løn, moms og evt. årsregnskab. Hos Regnskab.dk får du en fast pris på bogføringshjælpen, helt uden opstartsomkostninger eller binding.

Din personlige revisor

Ved at indgå en bogføringsaftale med regnskab.dk, får du ikke kun effektiv og billig bogføring. Du får også din helt egen personlige revisor, som rådgiver dig bedst muligt om regnskabstekniske - og skattetekniske udfordringer.

Bogføring til tiden

Bogføring til tiden er afgørende for enhver virksomhed. Tidsfrister skal overholdes i forbindelse med momsindberetning, selvangivelse og oplysningsskema. Ved at overlade dit bogholderi til en revisor fra Regnskab.dk, sikres du, at alle tidsfrister i forbindelse med indberetninger overholdes - til punkt og prikke.

Vi hjælper med alt slags bogføring

Har du styr på at bogføre? Hvis ikke, så er det helt normalt. De fleste virksomhedsejere har ikke startet en virksomhed, fordi de synes bogføring er sjovt. Men det laver ikke om på, at det er nødvendigt at bogfører og have styr på bogføringen i sin virksomhed.


Derfor hjælper regnskab.dk med bogholderiet. Uanset om du er en nystartet virksomhed, der stadig er i opstartsfasen med få bilag, eller en veletableret virksomhed med mange bilag, så kan vi hjælpe dig med bogføringen.


Regnskab.dk består af erfarne revisorer, som sidder klar til at hjælpe dig med effektivisering af dit bogholderi. Overlad opgaven med bogføring af bilag, bankafstemning, moms og lønsumsopgørelse til os, så du kan bruge mere tid på det, der skaber værdi i din virksomhed.

Regnskabsprogrammer

Vi holder orden i jeres bogholderi – i de mest gængse regnskabsprogrammer.  

Bogføring gjort let og gennemskueligt

Vi sørger for at bogføre alle dine bilag. Du får bogføringshjælp til bilag, løn, moms og eventuelt årsregnskab. Alt sammen til en fast pris – uden binding.

Banken stemmer

Når vi afstemmer din bank. Så sikrer vi, at alt der er indbetalt og udbetalt på bankkontoen er bogført korrekt. Vi sørger for, at der er styr på bilagene og bogholderiet, så du har ro i sindet.

Vi klarer momsen

Har du husket at indberette moms? Det skulle du gerne. Men det spørgsmål kan du nemt svare på som kunde hos regnskab.dk, for vi klarer det for dig. Uanset om du skal indberette moms eller sælger momsfrie ydelser, og derfor skal indberette lønsumsafgift, så klarer vi det for dig.

For hvornår er det nu lige, man skal indberette moms eller lønsumsafgift, og hvad er det egentlig, der skal indberettes? Det er en jungle for mange, selvom der i dag eksisterer en del forskellige regnskabsprogrammer, der har gjort bogføringen lettere. Uanse om du bruger Dinero, Billy, e-conomic eller noget helt fjerde, så hjælper vi med bogføringen.

Fri support inkluderet

Har du spørgsmål til dit regnskab eller måske et skatteteknisk spørgsmål, og dermed har brug for at tale med en revisor. Så sidder vi klar ved telefonerne eller mail for, at svare på dine spørgsmål, som kunne trænge sig på, når du har brug for hjælp til bogføringen.

FÅ EN PRIS PÅ BOGFØRING

Prøv vores prisberegner, og få en pris på BOGFØRING med det samme.

Årsregnskab

Bliv kontaktet af en revisor indenfor 24 timer

Selskabspakken

Bliv kontaktet af en revisor indenfor 24 timer

Selskabspakken

Bliv kontaktet af en revisor indenfor 24 timer

Bliv ringet op

Bestil en uforpligtende samtale med en revisor

Kontakt os

70 20 90 20
kontakt@regnskab.dk

Åbningstider

Mandag – Fredag 09:00 – 16:00 
Weekend – Lukket

Kontor

Bytoften 17
8700 Horsens