fbpx

Effektiv og prisvenlig bogføring

Få en effektiv og erfaren revisor til at klarer din bogføring og dit regnskab – til fast lav pris uden binding.

Overlad bogholderiet til os, og få et regnskab der altid er i orden, og hvor alle tidsfrister og deadlines for indberetninger overholdes.

e-conomic bogføring
Billy bogføring
Dinero bogføring
Bogføring i uniconta

Bogføringspriser

Den selvstændige

Til den selvstændige med op til 400 bilag pr. år.

499 kr. pr. måned
 • Løbende bogføring (op til 400 bilag pr. år).
 • Bankafstemning af én erhvervskonto.
 • Momsopgørelse eller lønsumsopgørelse.
 • Momsindberetning eller indberetning af lønsumsafgift.
 • Gratis regnskabsprogram, hvis virksomheden ikke har.
 • Løbende rådgivning på telefon og e-mail.

Den etablerede

Til den etablerede med op til 800 bilag pr. år.

899 kr. pr. måned
 • Løbende bogføring (op til 800 bilag pr. år).
 • Bankafstemning af én erhvervskonto.
 • Momsopgørelse eller lønsumsopgørelse.
 • Momsindberetning eller indberetning af lønsumsafgift.
 • Gratis regnskabsprogram, hvis virksomheden ikke har.
 • Løbende rådgivning på telefon og e-mail.

Ekstra bilag

Til virksomheden, der har brug for bogføring af yderligere bilag udover indholdet i bogføringspakken.

 • 100 ekstra årlige bilag +100 kr. pr. måned

  Tilkøb bogføring af op til 100 ekstra bilag årligt.

 • 1.000 ekstra årlige bilag +900 kr. pr. måned

  Tilkøb bogføring af op til 1.000 ekstra bilag årligt.

Få hjælp til bogføring

Effektivitet gør bogføringen billig

Bogføring behøver ikke at være omkostningstung. Vores arbejdsgange gør, at vi kan tilbyde en omkostningseffektiv måde, at håndtere din bogføring på.

Fast pris uden binding

Vores bogføringshjælp inkluderer bogføring af bilag, løn, moms og evt. årsregnskab. Hos Regnskab.dk får du en fast pris på bogføringshjælpen, helt uden opstartsomkostninger eller binding.

Din personlige revisor

Ved at indgå en bogføringsaftale med regnskab.dk, får du ikke kun effektiv og billig bogføring. Du får også din helt egen personlige revisor, som rådgiver dig bedst muligt om regnskabstekniske - og skattetekniske udfordringer.

Bogføring til tiden

Bogføring til tiden er afgørende for enhver virksomhed. Tidsfrister skal overholdes i forbindelse med momsindberetning, selvangivelse og oplysningsskema. Ved at overlade dit bogholderi til en revisor fra Regnskab.dk, sikres du, at alle tidsfrister i forbindelse med indberetninger overholdes - til punkt og prikke.

Vi hjælper med alt slags bogføring

Har du styr på at bogføre? Hvis ikke, så er det helt normalt. De fleste virksomhedsejere har ikke startet en virksomhed, fordi de synes bogføring er sjovt. Men det laver ikke om på, at det er nødvendigt at bogfører og have styr på bogføringen i sin virksomhed.

Derfor hjælper Regnskab Danmark med bogholderiet. Uanset om du er en nystartet virksomhed, der stadig er i opstartsfasen med få bilag, eller en veletableret virksomhed med mange bilag, så kan vi hjælpe dig med bogføringen.

Regnskab Danmark består af erfarne revisorer, som sidder klar til at hjælpe dig med effektivisering af dit bogholderi. Overlad opgaven med bogføring af bilag, bankafstemning, moms og lønsumsopgørelse til os, så du kan bruge mere tid på det, der skaber værdi i din virksomhed.

Bogføring i eksisterende regnskabsprogram

Vi bogfører i jeres regnskabsprogram eller i intern kunderegnskab, såfremt i ønsker at spare udgiften til regnskabsprogrammet.

Bogføring gjort let og gennemskueligt

Vi sørger for at bogføre alle dine bilag. Du får bogføringshjælp til bilag, løn, moms og eventuelt årsregnskab. Alt sammen til en fast pris – uden binding.

Banken stemmer

Når vi afstemmer din bank. Så sikrer vi, at alt der er indbetalt og udbetalt på bankkontoen er bogført korrekt. Vi sørger for, at der er styr på bilagene og bogholderiet, så du har ro i sindet.

Vi klarer momsen

Har du husket at indberette moms? Det skulle du gerne. Men det spørgsmål kan du nemt svare på som kunde hos Regnskab Danmark, for vi klarer det for dig. Uanset om du skal indberette moms eller sælger momsfrie ydelser, og derfor skal indberette lønsumsafgift, så klarer vi det for dig.

For hvornår er det nu lige, fristen for momsindberetning eller lønsumsafgift er, og hvad er det egentlig, der skal indberettes? Det er en jungle for mange, selvom der i dag eksisterer en del forskellige regnskabsprogrammer, der har gjort bogføringen lettere. Uanset om du bruger Dinero, Billy, e-conomic eller noget helt fjerde, så hjælper vi med bogføringen.

Fri support inkluderet

Har du spørgsmål til dit regnskab eller måske et skatteteknisk spørgsmål, og dermed har brug for at tale med en revisor. Så sidder vi klar ved telefonerne eller mail for, at svare på dine spørgsmål, som kunne trænge sig på, når du har brug for hjælp til bogføringen.

FÅ EN PRIS PÅ BOGFØRINGEN

Prøv vores prisberegner, og få en pris på BOGFØRING med det samme.